استاندار در نشست با فعالان اقتصادی حوزه های صنعتی، معدنی و تجاری گیلان:
دولت سیزدهم نگاه راهبردی، کاربردی و عملیاتی به تولید دارد
به گزارش پایگاه خبری ملبهار؛ اسدالله عباسی شامگاه (سه شنبه) در نشست هم اندیشی با مدیران صنعتی، معدنی و تجاری، فعالان اقتصادی و مدیران شورای هم خانواده گیلان با هدف بررسی چالش های ارزی و مواد اولیه با حضور محمد مجید فولادگر معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت، اضافه کرد : هم اکنون در کشور ما تجارت و صادرات غیر نفتی از درآمد نفتی پیشی گرفته است و فعالان عرصه تولید با وجود ضعف های این بخش دلگرم به تولید هستند.
وی ادامه با بیان اینکه ۲۱ و نیم درصد از بین ۱۴ طرح برگزیده جشنواره بین المللی خوارزمی از گیلان است، گفت: این استان امروزه در بخش صنعت پیشرفتهای چشمگیری داشته و بسیاری از اولینها مانند نخستین تولید کننده صفحه کلاچ، اولین تولید کننده جعبه فرمان برقی، اولین کارخانه نانو داروی ضد سرطان، بزرگترین تولید کننده مفتولهای مسی، قطب صنایع سلولزی، بزرگترین تولید کننده کمک فنرهای انواع خودروهای کشور هستیم.
وی تصریح کرد: برای توسعه شهرکهای صنعتی و استانداردسازی آنها در استان گام های مهمی برداشته شده است و در بخش تامین سرمایه در گردش، مالیات بر ارزش افزوده نیز ضرورتهایی وجود دارد که به عنوان دولت در چارچوب قانون این مقررات را انجام خواهیم داد.
استاندار گیلان اظهار کرد: خط تولید یک لحظه نیز نباید متوقف شود توجه به کارگران، کارفرمایان و نگاه عادلانه به آنها وظیفه مسئولان است.
به گفته وی، بیش از ۴۵ درصد اقتصاد کشور در بخش صنعت معدن و تجارت است و در بخش معدن این استان هزار و ۷۰۰ نفر، در اصناف ۱۳۸ هزار پروانه کسب و ۳۲۹ هزار نفر اشتغال وجود دارد و ۷۴ هزار و ۹۰۰ نفر نیز در بخش صنعت فعالیت میکنند.
عباسی ادامه داد : در خصوص اعتبارات تبصره ۱۸ و تسهیلات تکلیفی نیز پیش بینی های خوبی در حال انجام است و متناسب با درخواستها و نیازها، زیرساختهای لازم فراهم شده است.
وی افزود: اولویت راهبردی استان گیلان در تولید به لحاظ موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی و ظرفیت اقتصادی، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و اولویت بخشی به تولیدات دانش بنیان است.
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر بانکها با تولید بیان کرد: همراهی و تعامل بانکها با تولید به رونق اقتصادی و اشتغال میانجامد.
عباسی با تاکید بر سرعت بخشی به حل مشکلات تولید اضافه کرد: در خصوص حل مشکلات تولید و فعالین اقتصادی و تولیدی نباید لحظهای سهل انگاری و کوتاهی صورت گیرد.
برچسب ها :نگاه راهبردی ، همراهی و تعامل بانکها با تولید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰