بزرگترین جشنواره خوراک ایران در رشت آغاز به کار کرد
احیای بیش از ۲۰۰ نوع غذای فراموش شده گیلانی
به گزارش پایگاه خبری ملبهار از میراث آریا؛ سومین جشنواره بزرگ خوراک ایران با حضور سفیر قزاقستان، رایزن اول فرهنگی ترکیه، رئیس پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان و سایر مسئولان استانی در تالار مرکزی شهر رشت آغاز به کار کرد.
در این جشنواره ۵۰ غرفه خوراک توسط رستورانداران و پنج واحد بومگردی برپا شده است.
در بزرگترین جشنواره خوراک بیش از ۲۰۰ نوع غذای در حال فراموشی و احیا در معرض دید عموم قرار گرفته است.
۱۰ داور بینالمللی غذاهای ارائه شده در بزرگترین جشنواره خوراک را داوری میکنند.
همچنین بخشی از جشنواره به کودکان اختصاص داده شده تا با غذاهای سنتی آشنا شوند.
بزرگترین جشنواره خوراک ایران با همکاری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، ادارهکل میراثفرهنگی گیلان، شهرداری و شورای شهر رشت برگزار شده است.
برچسب ها :جشنواره غذا ، گیلان ، میراث فرهنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰